Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun)

Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun) Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram eritilmiş tereyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı küçük kesilmiş karışık kuru meyve
  • Yarım su bardağı damla çikolata
  • 1 su bardağı nişasta
  • Aldığı kadar un

Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını kaynatmadan eritelim, eriyince karıştırma kabına alalım ve sıcakken üzerine toz şekeri ekleyip karıştıralım.
  2. Sıvı yağı ve yumurtayı ekleyelim.
  3. Karıştıralım akabinde kuru meyveleri çikolataları ve öbür kuru materyalleri ekleyelim.
  4. Biraz katı bi hamur olacak.
  5. Kuru meyveler çikolatalar fazla üzere geliyor hamur hafifçe kırıntılanıyor lakin materyali bol bir kurabiye yapıyoruz. Pişince birleşiyorlar eza olmuyor.
  6. İstediğiniz biçimi verin bende bir dondurma kaşığı vardı istediğim performansı alamasam da birinci tepsiye onunla hal verdim.
  7. Diğer tepsiyi itinasız koparıp yaptım.
  8. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dk kadar pişirdim ben biraz fazla pişmesini istedim canım kavruk çekti. 20 dk da kâfi olacaktır.
  9. Pişirmeden evvel biçim verip dondurup akabinde buzdolabı poşetinde saklayıp, pişireceğiniz vakit çözülmeden tepsiye dizip pişirebileceğiniz bir tanım tıpkı vakitte.Afiyet olsun.

Kuru Meyveli Ve Damla Çikolatalı Kurabiye (Buzluk İçin Uygun) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Toplar
Et Fajita
Yufka İle Pratik Ve Pofidik Pişi
Frambuazlı Çikolatalı Bella Vista Pasta
Sebzeli Şehriye Pilavı
Yeşil Mercimek Salatası
Hdabla | © 2025 |