Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu)

Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 1 çay bardağı nohut
- Yarım et sucuğu (dana sucuk )
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı dolusu salça
Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Geceden ısladığımız kuru fasulyeyi be nohutları tencereye alalım üzeri geçene denk su ekleyip kısık ateşte pişirelim.
- Et sucuğunu ve kuru soğanı yemeklik doğrayalım ,önce kuru soğanı tencereye alıp kavuralım ,kavrulan soğanların üzerine sucukları da ekleyelim kavuralım.
- Üzerine 1 yemek kaşığı salçayı da ekleyip salçanın kokusu çıkana kadar kavuralım harçın üzerine 4 su bardağı suyu da ekleyip kaynamaya bırakalım.
- Kaynayan suya fasulye ve nohutu ekleyip tuz ekleyip tekrar kaynamaya bırakalım kaynayan yemeğin altını kapatıp servis edelim afiyet olsun.
Kuru Fasulye ( Nohutlu Ve Sucuklu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




