Kuru Cacık

Kuru Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet büyük salatalık
  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Yarım demet taze nane
  • 1 tutam tuz

Kuru Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalıkları küp küp doğrayın.
  2. Taze nane saplarından ayırın.
  3. Süzme yoğurt ekleyin.
  4. Tuz atıp karıştırın.
    Afiyet olsun 🙂

Kuru Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Pidesi
Fırında Mangal Tadında Tavuk But
Katmer
Üzümlü Fit Tatlı
Ketçaplı Köfte (Dondurucu Tarifleri)
Muhallebili Havuç Tatlısı
Hdabla | © 2024 |