Kürdanlarda Mini Pankek

Kürdanlarda Küçük Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 su bardağından bir parmak eksik un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Muz kivi çilek

Kürdanlarda Küçük Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kapta yumurta ve şekeri çırpın.
  2. Süt, un, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip pürüzsüz olana kadar karıştırın.
  3. Tavaya zeytinyağını dökün. Peçete ile her tarafına sürüp fazla yağını alın. Ocağı açıp tavayı ısıtın.
  4. Hamurdan tatlı kaşığı ile alıp tavaya dökün.
  5. Hamuru sıkma aparatına doldurarak yada pet şişenin kapağını delip eşit halde de dökebilirsiniz.
  6. Pankeklerin üzeri göz göz olunca çevirin.
  7. Diğer tarafınıda pişirin. Pankekleri soğumaya bırakın.
  8. Meyveleri dilimleyin. Kürdana sırayla meyve ve pankekleri takın.
  9. Sunum yaparken üzerine eritilmiş çikolata gezdirin. Afiyet olsun.

Kürdanlarda Küçük Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

San Sebastian Cheesecake
Velibah Tarifi
Tüm Portakallı Kek
Domatesli Pilav
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Fındıklı İrmikli Tatlı
Hdabla | © 2025 |