Kruvasan Bowl

Kruvasan Bowl Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet milföy hamuru
  • Sürülebilir çikolata
  • 2 adet muz
  • 10-15 adet çilek
  • Çikolata sosu
  • Beyaz çikolata sosu
  • Az antep fıstığı

Kruvasan Bowl Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföy hamurunu oda sıcaklığına gelince üzerine sürülebilir, çikolata sürelim(isteyen sade yapabilir)
  2. Daha sonra üçgen biçimde keselim ve kruvasan üzere katlayalım.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye dizelim, 180 derece fırında 25-30 dakika pişirelim.
  4. Meyveleri doğrayalım, antep fıstıklarını küçük modüllere bölelim.
  5. Pişen kruvasanları kasenin içine alalım üzerine meyveleri ekleyip üzerine sosları gezdirelim, en son fıstık serpiştirip afiyetle yiyelim.

Afiyet olsun. 😊

Kruvasan Bowl Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Aşure (Bol Malzemeli Tam Kıvamında)
Portakal Sorbe
Yumoş Kek
En Kolay Bazlama
Puf Puf Tavada Kek
Kahve Dünyası Fıstık Kremalı Hurma Topları
Hdabla | © 2024 |