Krep Sarma

Krep Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yumurta
  • 1 çorba kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt

İç harcı için;

  • Muz
  • Çilek
  • Hazır pastacı kreması

Üzeri için;

  • Beyaz ve sütlü çikolata sosu

Krep Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın, üzerine sıvı yağı, sütü ve ununu ekleyip akışkan bir kıvam elde edin.
  2. Hafif yağlanmış krep tavasına bir kepçe döküp güzelce her tarafa yayın alt üst pişirip soğumaya bırakın.
  3. Hazır paket pastacı kremasını hazırlayın.
  4. Kremin ortasına kremadan ekleyip üzerine meyveleri dizin ,yanlardan katlayın dikdörtgen olacak formda ve çevirin.
  5. Ön yüzünün üzerine biraz pudra şekeri serpin sonra sosları formdaki üzere dökün süslemede çilek kullanın.

Krep Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtasız Yayla Çorbası
Beybi Patates Çanakları
Hasan Paşa Köfte
Iced Vanilla Cream Frappuccino
Pırasalı Patatesli Kek
Patatesli Tavuk Kanat
Hdabla | © 2025 |