Krep Sarma
Krep Sarma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 yumurta
- 1 çorba kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
İç harcı için;
- Muz
- Çilek
- Hazır pastacı kreması
Üzeri için;
- Beyaz ve sütlü çikolata sosu
Krep Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın, üzerine sıvı yağı, sütü ve ununu ekleyip akışkan bir kıvam elde edin.
- Hafif yağlanmış krep tavasına bir kepçe döküp güzelce her tarafa yayın alt üst pişirip soğumaya bırakın.
- Hazır paket pastacı kremasını hazırlayın.
- Kremin ortasına kremadan ekleyip üzerine meyveleri dizin ,yanlardan katlayın dikdörtgen olacak formda ve çevirin.
- Ön yüzünün üzerine biraz pudra şekeri serpin sonra sosları formdaki üzere dökün süslemede çilek kullanın.
Krep Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






