Krep Pizza Tarifi

Krep Pizza Tanımı İçin Malzemeler

Krep için;

  • 4 adet yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Üst gereçleri için;

  • 3 adet yeşil biber
  • 1 kase dolusu rendelenmiş kaşar
  • 1 kase dolusu doğranmış sucuk
  • 1 su bardağı süt mısır

Krep Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 4 adet yumurta ile krep hamurumuzu yapıyoruz 4 adet yumurta, 2 su bardağı süt ile uygunca karıştırdıktan sonra unu tuzu ek edilip krebimizi hazırlıyoruz. Düzgünce çırptıktan sonra dinlenmeye bırakılır ge öteki materyaller e hazırlamaya geçiyoruz.
  2. 3 adet yeşil biberi küçük küçük doğrayalım. Göz kararı olan kaşar peyniri rendeleyelim isteğe nazaran sucuk ve mısır da ek ettikten sonra gereçler de hazır oluyor.
  3. Siyah fırın tepsisine yağlı kağıdı serip üzerine hazırlamış olduğumuz krep hamurunu döküyoruz. Daha sonra evvel kaşar daha sonra küçük doğranmış biberleri de ekledikten sonra gereçleri tek tek krep hamuruna sepeliyoruz.
  4. İsteğe nazaran siyah zeytin de katalım fırına sürelim.
  5. 180 derecelik fırında yaklaşık 20-25 dk piştikten sonra fırından alalım. İster beslenme de isterseniz de kahvaltılarda mükemmel bir tanım.

Krep Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Tiramisu
2 Renkli Tatlı
Ev Yapımı Yaş Pasta
Acuka (Meze)
Un Helvası (Kremalı)
Adapazarı’nın Meşhur Islama Köftesi
Hdabla | © 2025 |