Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı un (tepeleme olmasın)
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 1 fiske tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçlerimizi yeterlice karıştırıyoruz.
  2. Cıvık bir hamur elde ediyoruz (kek hamurundan daha sıvı)
  3. Çok çok yağlanmış tavada birer kepçe alarak pişiriyoruz.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lazanya Tadında Börek (Videolu)
Arpa Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi
Mis Gibi Tereyağlı Pirinç Pilavı (Tane Tane, Püf Noktalarıyla)
Puff Puff Kabaran, Tam Ölçülü Hamburger Ekmeği Tarifi! (Videolu)
Kakaolu Kek
Ezogelin Çorbası
Hdabla | © 2025 |