Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Biraz tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Unu ekleyin, topak kalmayacak halde çırpın.
  4. Krep tavasını yağlayıp bir ölçü dökerek kızartın.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Muzlu Waffle
Cookie Kurabiye
Pratik Pasta (Tavada Pişen Kekiyle)
Etli Keşkek
İncir Uyutması
Evde Pratik Mac And Cheese Tadında Mantarlı Makarna
Hdabla | © 2025 |