Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Biraz tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Unu ekleyin, topak kalmayacak halde çırpın.
  4. Krep tavasını yağlayıp bir ölçü dökerek kızartın.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karnabahar Mantı (Diyete Uygun)
Süt Helvası
Garnitürlü Patates Salatası
Kolay Ve Şahane Patlıcan Sarma (Videolu)
Peynirli Çiğ Börek
Kahvaltılık Salçalı Ekmek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet