Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • Az tuz
  • Az şeker
  • 7 yemek kaşığı un

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kabın içinde yumurta ve sütü güzelce çırpıyoruz.
  2. İçine daha sonra az şeker ve tuzumuzu ek edip tekrar çırpıyoruz.
  3. Daha sonra unu ek edip güzelce çırpıyoruz ve tavamıza birer kepçe döküp gerili önlü pişiriyoruz.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Kurabiye Tarifi
Tuzlu Bisküvi
Mis Gibi Portakallı Tarçınlı Kek tarifi
Çemen (Kahvaltıya 5 Dakikada Şahane Bir Lezzet)
Süt Reçeli
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet