Kremalı Tavuk
Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- Yaklaşık 500 gr jülyen doğranmış tavuk göğsü
- 1 paket krema
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 2 yemek kaşığı zeytin yağı
- Yarım çay bardağı süt
Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuklarımızı çok ince olmayacak formda jülyen keselim.
- Tavada yağ koymadan kızarana kadar orta ateşte mühürleyelim.
- Mühürlenen tvuklarımızı bir kenarı alalım.
- Tavaya yağı ve kremayı ekleyelim.
- Krema göz göz olunca çabucak sütü ekleyelim.
- Baharatları ve tuzu ekleyip, kenarı ayırdığımız tavukları ekleyelim.
- 1dk kadar piştikten sonra tavukları karşıt çevirelim ve ocağın altını kapatıp servis edebilirsiniz. Afiyet olsun 🌸🤗.
Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










