Kremalı Somon

Kremalı Somon Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 3 dilim somon
  • Yarım paket krema
  • 1 avuç kaşar rendesi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı

Kremalı Somon Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanlar ince ince doğranmış bir biçimde kısık ateşte eriyen tereyağının üzerine atılır ve pişmeye bırakılır.
  2. Soğan ölmeye yakın sarımsak yağımıza eklenir.
  3. Yağımız, sarımsak ve soğanın tadını alınca somonlarımız yağımıza bırakılır ve kısık ateşte pişmeye bırakılır.
  4. Somonumuz pembeleşince yüzeyi değiştirilir ve kaşıkla yağımız yüzeyine bırakılır karabiber pulbiber ve tuzumuzu ekleriz.
  5. Somonumuz pişince üzerine kaşar bırakılır.
  6. Kaşarımız eriyince kreması bırakılır ve kremamıza da baharatlar ayrıyeten eklenir.
  7. Yağ ile birleşmesi beklenir.Afiyet olsun.

Kremalı Somon Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Pidesi
Trileçe
Tavuklu Çökertme Kebabı
Kabak Lazanya
Nohut Tava
Lokanta Usulü Etli Patlıcan Güveç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet