Kremalı Milföy Tatlısı

Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 1 paket milföy
  • 2.5 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilin
  • 200 gram labne

İçerisi için;

  • Muz
  • Vişne reçeli

Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföyleri ikiye bölüp kesimleri üst üste kapatıyoruz ve üzerine yumurta sürüp fırına veriyoruz.
  2. Kreması için labne ve vanilin hariç karıştırıp pişiriyoruz.
  3. Kıvam alıp serinledikten sonra labne ve vanilin katıp çırpıyoruz.
  4. Kabaran milföyleri soğuduktan sonra ikiye bölüp içerisini dolduruyoruz.
  5. Daha sonra üzerlerine isteğe bağlı pudra şekeri döküyoruz.

Kremalı Milföy Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırın Sütlaç
Sebzeli Lahmacun Böreği
Doyurucu Kahvaltılık
Ramazan Pidesi
Altın Renkli Kabak Mücverler
Patatesli Mercimek Köftesi
Hdabla | © 2025 |