Krem Peynir

Krem Peynir Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 lt taze süt
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Krem Peynir Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütümüzü tenceremize boşaltıyoruz ,orta ateşte kaynatıyoruz sütümüzde köpük kabarınca altını kısıyoruz ve limon sıkıyoruz.
  2. 5-6 dakika daha kaynatıyoruz ve sütümüz pütürleşiyor derin bir kaba üzerine süzgeç’e sütümüzü döküyoruz.
  3. Kaşık yardımıyla suyunu sıkıyoruz.
  4. Rondomuza döküyoruz,tereyağ ekliyoruz ve tuz ekliyoruz yarım su bardağı kabın içindeki sudan ekliyoruz ve uygunca çekiyoruz.

Krem Peynir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Poğaça
Rulo Kek Tarifi (Elmalı Kırılmayan Çatlamayan)
Karışık Meyveli Köstebek Pasta
Acem Pilavı
Çilekli Rulo Pasta
Fırında Bütün Tavuk
Hdabla | © 2025 |