Kornişon Turşu Mezesi

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 10 adet kornişon turşu
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kornişon turşuyu minik dilimleyelim bir tabağa alalım.
  2. Ayrı tabakta mayonez ,yoğurt ,sarımsak tozunu ,limon suyunu ,tuzu karıştıralım.
  3. Kornişanlarıda içine alalım karıştıralım çok lezzetliiiii😍😍😍.

Kornişon Turşu Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yarma Çorbası
Saklı Bahçe Kurabiyesi
Tam Ölçü Kandil Simidi (Yiyen Tarif İstiyor)
Çilek Reçeli ( Tam Ölçülü Ve Tam Kıvamında )
Fırında Enfes Levrek
Gökkuşağı Salata
Hdabla | © 2025 |