Gökkuşağı Salata

Gökkuşağı Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 yaprak kıvırcık marul
  • 1 adet havuç
  • 1 adet turp
  • Çeyrek kırmızı lahana
  • Yarım limon suyu
  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Çeyrek dilim nar

Gökkuşağı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Turp ve havuç kabukları soyulur,rendelenir.
  2. Marul ve kırmızı lahana doğranır.
  3. Hazırlanan sebzeler tuzlanır ve servis tabağına sırasıyla dizilir.
  4. Kenarlarına nar serpilir.
  5. Sos için yağ,nar ekşisi ve limon suyu karıştırılır. Salatanın üzerine dökülür.
  6. Salatamız servise hazır. Afiyet olsun!.

Gökkuşağı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çörek Otlu, Susamlı Tuzlu Buzluk Kurabiyesi Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolata Ganajlı Portakallı Üzümlü Puf Kek Tarifi
Fırın Sütlaç
Halawet El Jıbn (İrmikli Peynir Tatlısı)
Bol Meyveli Yaş Pasta
Soslu Biber Turşusu
Havuç Topları (Lokum Tadında)
Hdabla | © 2024 |