Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür

Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı İçin Malzemeler

1 lt’lik kavanoz

  • 1,5 yemek kaşığı salamura tuz
  • 3 küp şeker ( 3 tatlı kaşığı )
  • Üzüm sirkesi ( 250 ml)
  • Kaynar su

Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 litrelik kavanozlarımıza kornişonları yerleştiriyoruz.
  2. Üzerine tuz, şeker, sirke ekliyoruz.
  3. Kalan boşluğa kaynattığımız sudan ekliyoruz ve yeni kavanoz kapağı ile kapatıyoruz.
  4. 10- 15 güne hazır. Afiyet olsun.

Kornişon ( Salatalık ) Turşusu – Tam Ölçüsünde Kütür Kütür Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köz Meze
Sodalı Karnabahar Kızartması
Fesleğen Soslu Kremalı Makarna
Diyete Uygun Sarma Dolma
Antep Usulü Yağlı Köfte
Soslu Patates Salatası Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |