Körili Ve Sütlü Makarna

Körili Ve Sütlü Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı makarna
  • 1,5 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 su bardağı süt( oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • En son katılması için; kaşar peynir ve maydanoz

Körili Ve Sütlü Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önemli öge makarnayı âlâ kavurmak gerek. Erimiş tereyağın içine makarnayı ek edip kavuralım.
  2. Ardından süt, su baharatları ekleyip tencerenin kapağını kapatıp hafif sulu olana kadar pişirelim.
  3. Hafif sulu kaldığında içine kaşar ve maydanozu ekleyin.
  4. Ölçüyü arttırmak isterseniz su/süt oranlarını dengeleyin. Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun🤗.

Körili Ve Sütlü Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Anneanne Pastası
Haşhaşlı Şekerpare
Sütlü Biber Kavurması
Adana Kebap Tarifi
Kabak Tarator
Dereotlu Poğaça
Hdabla | © 2025 |