Kolay Sufle

Kolay Sufle Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı margarin ya da tereyağ
  • 3 yemek kaşığı sürülebilir çikolata
  • 3 yemek kaşığı un

Kolay Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir tavada evvel yağımızı eritelim sonra üzerine çikolatamızı ekleyip, biraz pişirelim.
  2. Başka bir kapta yumurta ve şekeri çırpalım. Üzerine yağda erittiğimiz çikolatayı ekleyip, karıştıralım.
  3. Son olarak unumuzu ekleyip bir kere daha çırpalım. Karışımımız artık hazır.
  4. Karışımımızı sufle kaplarına hisse edelim ve evvelden ısıtılmış 220 derecelik fırında 7-8 dakika kadar pişirelim.
  5. Piştikten sonra dilerseniz üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz. Deneyenlere afiyet olsun.

Kolay Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Labne Peynirli Patates Salatası
Rulo Pasta
Tarçınlı Cevizli Bisküvi Kurabiye
Sufle
Yeşil Mercimek Mezesi
Cevizli Tatlı Tarifi
Hdabla | © 2025 |