Kolay Havuçlu Dilim Pasta

Kolay Havuçlu Dilim Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 3,5 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 1,5 su bardağı petibör bisküvi
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik şeker
  • Yarım su bardağı ceviz
  • Yarım çay bardağı hindistan cevizi

Üzerine :

  • Fıstık

Kolay Havuçlu Dilim Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlar rendelenir ve şekerle birlikte tavada kavrulur.
  2. Havuçlar suyunu çekip renk değiştirdikten sonra soğuması için ocaktan alınır. Bisküviler robotta çekilir.
  3. Ceviz toz haline getirilir.
  4. Soğuyan havuç, bisküvi ve ceviz derin bir kasede karıştırılır.
  5. Streç sinema yayılır ve hindistan cevizi ortasına dökülür.
  6. Üzerine havuçlu karışım koyulur ve kaşıkla yaydırılarak düzeltilir.
  7. Sıkıca rulo halinde sarılır ve dondurucuda yaklaşık 40 dakika bekletilir.
  8. Daha sonra verev halde kesilir.
  9. Üzeri süslenerek servis edilir. Afiyet olsun.

Kolay Havuçlu Dilim Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kırmızı Pancar Salatası
Kıvamı Asla Şaşmayan Un Helvam
Tel Şehriyeli Mülayim Çorbası
Buz Gibi Limonata
Mantarlı Omlet
Karaköy Poğaçası ( Puf Puf Yumuşacık, En Lezzetli Haliyle)
Hdabla | © 2025 |