Kolay Bal Kabağı Çorbası

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-10 kesim bal kabağı
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 2-3 diş sarımsak
  • Ev üretimi bulyon yahut kemik suyu

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bal kabağını temizleyip, soyalım daha sonra kesimlere ayıralım.
  2. Havuç, soğan ve sarımsağı soyalım.
  3. Malzemelerimizi tencereye koyup üzerini geçene kadar su ekleyelim.
  4. Malzemelerimiz piştikten sonra blenderdan geçirelim.
  5. Çorbanın kıvamına nazaran üzerine sıcak su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun :).

Kolay Bal Kabağı Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Karemelli Muhallebili Tatlı
Ağlayan Pasta
Glütensiz Unlu Kurabiye
Şehrazat Tatlısı
Etli Topalak Yemeği
Balkabaklı Muhallebi (+6 Ay)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet