Makarna Cipsi

Makarna Cipsi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket makarna
  • Beş su bardağı su
  • Yağ

Makarna Cipsi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Beş su bardağı suyumuzu tencereye koyuyoruz kaynatıyoruz.
  2. Bir paket makarnayı suyun içine atıyoruz haşlıyoruz.
  3. Bir tavaya yağı koyuyoruz haşladığımız makarnaları kızgın yağda kızartıyoruz.
  4. Sonra istediğiniz baharatları üzerinden atabilirsiniz.

Makarna Cipsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dağılmayan Kayısı Reçeli
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Spoonful
Bademli, Vanilyalı, Zerdeçallı Balkabağı Tatlısı
En Kolay Elmalı Kurabiye (Videolu)
Yeşil Mercimekli Humus (Trombosit Deposu)
Pankek
Pancarlı Pankek (Bayılacaksınız Hem Çok Vitaminli Hem Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |