Köfte

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo dana kıyma
  • 1 adet büyük soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı galeta unu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kimyon

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kıymamıza rendelenen soğanların suyu sıkılıp kıymaya karıştırılır.
  2. Yumurta ve galeta unuda eklenip yoğurulur.
  3. Sırasıyla biberler de küp küp doğranıp tuzu ve baharatları eklenir karıştırılır.
  4. Fırın kabımıza yağlı kağıt serilip hal verilip tepsiye dizilir 200 derece ısınan fırına köfteler pişene kadar bırakılır.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Tarif Kıyır Poğaça
Bol Kahve Aromalı Kurabiye
Havuçlu Yuvalama
Vişneli, Frambuazlı Brownie Tarifi
Ramazan Pidesi (Fırınları Aratmayan Yumuşacık)
Elmalı Tarçınlı Rulo Çörek
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet