Köfte

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana kıyma
  • 1 tane yumurta
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 galeta unu yahut ekmek içi
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanı rendeleyiiniz sonra sarımsakları eziniz.
  2. Sonra yoğurma kabınızın içine kıymayı ,soğanı ,sarımsağı,salçayı ,salçayı kabartma tozunu ,baharatları ve galeta ununu koyunuz güzelce yoğurunuz.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller alıp elinizle dilediğiniz üzere form veriniz orta ateşte kızartınız.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Buğday Yoğurtlama (Teble) Antakya Usulü
Çikolatalı Kek Tarifi
Ezogelin Çorbası (8+ Ay)
Süt Burger (Çocukların Mutlu Yediği Atıştırmalık)
Kaynamış Ekşi (Kaynamış Limon/Turunç)
Domates-Mozzarella Cannelloni
Hdabla | © 2025 |