Köfte

Köfte Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana kıyma
  • 1 tane yumurta
  • 1 tane kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 galeta unu yahut ekmek içi
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanı rendeleyiiniz sonra sarımsakları eziniz.
  2. Sonra yoğurma kabınızın içine kıymayı ,soğanı ,sarımsağı,salçayı ,salçayı kabartma tozunu ,baharatları ve galeta ununu koyunuz güzelce yoğurunuz.
  3. Ceviz büyüklüğünde modüller alıp elinizle dilediğiniz üzere form veriniz orta ateşte kızartınız.

Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator ( Enfes Kolay Pratik)
Tavada Pizza
Patates Çorbası
Aylarca Bayatlamayan Kurabiye
Pırasalı Börek
Avcı Kebabı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet