Klasik Magnolia Tarifi (6 Kişilik)

Klasik Magnolia Tanımı (6 Kişilik) İçin Malzemeler

Muhallebisi için:

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 1 paket vanilin (veya 1 tatlı kaşığı vanilya özütü)
  • 100 ml sıvı krema (isteğe bağlı, 200 ml de kullanabilirsiniz)

Arası için:

  • 2-3 adet muz ya da çilek (ben bu tanımda kullanmadım)
  • 1 paket petibör bisküvi yahut bebe bisküvisi (çekilmiş)
  • (alternatif: lotus bisküvi yahut yulaflı bisküvi de çok yakışıyor)

Üzerini süslemek için ;

  • Badem yahut fındık

Klasik Magnolia Tanımı (6 Kişilik) Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye süt, toz şeker, un, nişasta ve yumurta sarısını alın.
  2. Orta ateşte daima karıştırarak yoğunlaşana kadar pişirin.
  3. Göz göz olunca ocaktan alın, vanilini ekleyin.
  4. Ilıyınca sıvı kremayı ekleyin,(opsiyonel fakat çok hoş kıvam verir) ve mikserle 2-3 dakika çırpın.
  5. Bisküvileri rondoda un üzere olacak halde çekin.
  6. Kupların ya da kaselerin en altına bir kat bisküvi serpiştirin.
  7. Üzerine muhallebi dökün.
  8. En üst kat ekseriyetle muhallebiyle bitirilip bisküvi serpiştirilir.
  9. Üzerini badem yahut fındık kesimleriyle süsleyebilirsiniz.

Klasik Magnolia Tanımı (6 Kişilik) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mantarlı Tavuk Sote (Kahvaltı İçin En Güzel Tercihim)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Puf Poğaça
Fırında Kabak Tatlısı
Özbek Pilavı Bademli
Tırtıl Kurabiye
Mercimek Çorbası
Çıtır Muska Böreği
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.