Kıymalı Tava

Kıymalı Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı salça
  • 4 tane domates
  • 7 diş sarımsak
  • 6 tane patates
  • 4 tane domates
  • 4 tane biber

Kıymalı Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak patatesleri soyup küçük küçük doğrayalım.
  2. Sonra domatesleri ,biberleri ,sarımsakları doğrayalım.
  3. Sonra hepsini bir tepsiye koyalım, karabiberi ,salçayı, tuzu ,zeytinyağını da ekleyelim.
  4. En son tüm gereçleri harmanlayıp bir tepsiye dizip fırına koyalım.
  5. Önceden ısıtılmış fırında 250 derecede 40 dakika pişirelim.

Kıymalı Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Ekşili Sulu Köfte
Fırında Kıymalı Patlıcan Kebabı
Sebzeli Et Haşlaması (Şifa Deposu)
Sündürme (Giresun Yöresine Ait Çökelikli)
Susamlı Kurabiye
Peynirli Ve Otlu Pişi
Hdabla | © 2025 |