Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Güzel Oluyor)

Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Hoş Oluyor) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 2 adet havuç
  • 100 gram kıyma
  • 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası
  • 4 yemek kaşığı domates sosu (yoksa 2 adet domates rendesi)
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı un
  • Yeteri kadar su
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Hoş Oluyor) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karnabaharları karbonatlı suda bekletip güzelce yıkayalım doğrayalım (boyutu size kalmış biz çok büyük formda sevmediğimiz için ben biraz küçük doğruyorum lezzeti daha çok hoş oluyor bence)
  2. Tencereye yağ döküp doğranmış havucu iki dakika soteleyelim.
  3. Ardından soğanı sonra kıymayı pişirelim salçayıda kavuralım, sonra domates sosu, ezilmiş sarımsak un, tuz ve baharatları toz şeker döküp düzgünce özleştirelim.
  4. Karnabahar ek edip 5 dk daima karıştıralım üzerine üstünü geçecek kadar şu koyup pişirelim. Afiyet olsun kendi suyunda on haşlama yapmadan kusursuz oluyor afiyet olsun kesinlikle fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyorum🤲

Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Hoş Oluyor) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Alman Pastası
Tatlı İçme Suyu İle Taze Biber Turşusu
Yeşil Mercimekli Ve Arpa Şehriye Çorba
Iced Cocoa Latte Tarifi (Buzlu Kakao Latte)
Mercimek Köftesi
Tavuklu Pilav (Bekar Evi)
Hdabla | © 2025 |