Kıyırkıyır Kalburabastı

Kıyırkıyır Kalburabastı Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 1 paket margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 adet yumurta
  • 2 çay bardağı irmik
  • 5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı karbonat

Şerbeti için;

  • 4 su bardağı şeker
  • 4 su bardağı su
  • Birkaç damla limon suyu

Kıyırkıyır Kalburabastı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyaller yoğurularak hamur hazırlanır.
  2. Ceviz büyüklüğünde modüller alınır.
  3. Silikon nihale yahut rende üzere delikli bir aparatla içine iri kıyılmış ceviz koyularak form verilir.
  4. 180 derecede yaklaşık yarım saat pişirilir.
  5. Şerbet için gereçler koyulup kaynatılır. Soğumaya bırakılır.
  6. Şerbet soğuk kurabiyeler sıcak olacak biçimde şerbeti dökülür.Afiyet olsun.

Kıyırkıyır Kalburabastı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Un Kurabiyesi
Çaylı Nescafeli Kurabiye (Farklı Tarif Arayanlara)
Yaz Tarhanası
Kabak Helvası (Videolu)
Kurabiye (Tadımlık)
Şeker Pare (Tam Tutan Tarif)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet