Kışlık Asma Yaprağı Hazırlama

Kışlık Asma Yaprağı Hazırlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg asma yaprağı
  • 3 litre su

Kışlık Asma Yaprağı Hazırlama Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Asma yaprakları saplarından temizlenir.
  2. Uygun bir tencereye su ek edilir ve ocağa alınır.
  3. Su kaynamaya başlayınca asma yapraklarından 8-10 tane kadarı suya konulur.
  4. Kevgir yardımı ile alt üst edilir.
  5. Bir iki dakika kadar pişirilir.
  6. Rengi değişmiş olan yaprakları suyu süzülerek uygun bir kaba alınır yapraklar bitene kadar devam edilir.
  7. Yapraklar soğuduktan sonra uygun buzdolabı poşetine konulur.
  8. Derin dondurucuya daha sonra kullanılmak üzere yerleştirilir. Afiyet olsun.

Kışlık Asma Yaprağı Hazırlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Göçmen Döndürmesi (Pazı Sapından)
Lor Peynirli Havuçlu Fit Börek
Eksi Mayalı Ekmek
Tam Ölçülü Etsiz Çiğ Köfte (Hazır Almaya Son)
Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk
Bütün Portakallı Islak Kek
Hdabla | © 2025 |