Kısır Tarifi

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kısırlık bulgur
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 tane orta uzunluk salatalık
  • 5 -6 kol marul
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • Nar ekşisi
  • Limon

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kaynamış suyu bulgurun üzerine dökün.
  2. Salçayı birinci kokusu çıkana kadar yağda kavur.
  3. 30 dakika beklemiş bulgurun üzerine salça sosunu dökün, baharatları ekleyin güzelce karıştırın.
  4. Yeşillikleri ekleyip karıştırın, en son nar ekşisini isteğe nazaran limon döküp karıştırın.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etli Yaprak Sarma
Tavuklu Krep Bohça
Kremalı Körili Tavuk Göğsü
Garliç Naan Ekmeği (Hint Mutfağı) Mayasız Lezzet Harikası
Yeşil Elmalı Göbek Salata
Barbunya Pilaki
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet