Kısır Tarifi

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı kısırlık bulgur
  • 2 su bardağı sıcak su
  • 2 yemek kaşığı salça
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet havuç
  • Yarım demet maydanoz
  • 10 kol marul
  • Tuz
  • Sıvıyağ
  • 1 çay bardağı et suyu

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Derin bir kabın içerisine bulgur ve sıcak suyu alıp ağzını kapatıp bulgurların şişmesini sağlayalım.
  2. Ardından tavaya yağı alalım ve yemeklik doğradığımız soğanı ek edip güzelce kavuralım 3 dk.
  3. Salça ve et suyunu ek edip soğanların yeterlice pişmesini sağlayalım.
  4. Ardından şişen bulguru tepsiye dökelim ve salçalı harcı bulgurla güzelce kaşık yardımıyla yahut elle yoğurarak yedirelim.
  5. En son rendelenmiş havucu marul ve maydanozu katıp karıştırdıktan sonra servis edelim.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Bulgur Pilavı
Buzluk İçin Tel Tel Ayrılan Katmer Tarifi
Portakallı Kek
Cevizli Tatlı Tarifi
El Açması Ispanaklı Börek
Derin Dondurucu İçin Pizza (Videolu)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet