Kış Kurabiyesi

Kış Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı ceviz
- 1 yemek kaşığı tarçın
- 1 adet havuç
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 adet kabartma tozu
- 1 adet vanilya
- 3 su bardağı un
Kış Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurma kabımıza yumurta,sıvı yağ, ceviz, tarcın alıp karıştıralım .
- Daha sonra havucu rendeleyip yoğurma kabımıza koyalım .
- Üstüne pudra şekeri, nişasta, un, kabartma tozu, vanilya ekleyelim yoğuralım.
- Kulak göğsü yumuşaklığında olacak .
- Daha sonra yağlı kağıt serelim ,yuvarlak biçim vererek 180 derece 15 dk pişirilir ve soğumaya bırakıp servis edilir afiyet olsun.
Kış Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

