Kış Kurabiyesi

Kış Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı ceviz
  • 1 yemek kaşığı tarçın
  • 1 adet havuç
  • 4 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 adet vanilya
  • 3 su bardağı un

Kış Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabımıza yumurta,sıvı yağ, ceviz, tarcın alıp karıştıralım .
  2. Daha sonra havucu rendeleyip yoğurma kabımıza koyalım .
  3. Üstüne pudra şekeri, nişasta, un, kabartma tozu, vanilya ekleyelim yoğuralım.
  4. Kulak göğsü yumuşaklığında olacak .
  5. Daha sonra yağlı kağıt serelim ,yuvarlak biçim vererek 180 derece 15 dk pişirilir ve soğumaya bırakıp servis edilir afiyet olsun.

Kış Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İçli Kozalak Mantı
Mor Lahana Turşusu
Pratik İrmikli Unlu Helva (Şerbetsiz)
Narlı Pancar Salatası
Selme (Hasankeyf Helvası)
Bakladan Tatlı (Yalancı Kestane Şekeri)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet