Kış Çorbası

Kış Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 g ıspanak
  • 1 adet büyük uzunluk havuç
  • 1 adet kapya biber
  • 1 tane soğan
  • 70 g tereyağı
  • 2 litre su
  • Tuz
  • Kırmızı biber

Terbiyesi için;

  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yumurta sarısı

Kış Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle soğanı ve biberi küçük küçük doğrayalım.
  2. Tereyağı ile kavuralım, havucu rendeleyelim ve ıspanağıda küçük doğrayalım (ben buzluktan kullandım) onlarıda tencereye ekleyelim kavuralım.
  3. Su ve baharatları ekleyelim kapağını kapatıp pişirelim.
  4. Son olarak başka bir kapta süt, yumurta ve unu yeterlice çırpalım biraz çorbanın suyundan alalım karışıma ekleyelim.
  5. Sonra yavaş yavaş çorbaya ek edelim kaynayan kadar karıştıra karıştıra pişirelim.Afiyet olsun.

Kış Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Parmak Isırtan Mantar Kavurma
Çilekli Kirazlı Dondurma
Süt Turtası
Kıymalı Çıtır Patlıcan Rulo
Kıbrıs Tatlısı
Magnolia Tatlısı (Videolu)
Hdabla | © 2025 |