Kırmızı Pancar Salatası Tarifi

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kırmızı pancar
  • 2 diş sarımsak (rendelenmiş)
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 6 yemek kaşığı toz ceviz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarları haşlayın: pancarları yeterlice yıkayın ve yumuşayana kadar suda haşlayın.
  2. Haşlandıktan sonra büsbütün soğumaya bırakın.
  3. Kabuğunu temizleyin: soğuyan pancarların kabuklarını soyun ve rendeleyin.
  4. Malzemeleri ekleyin: rendelenmiş sarımsağı, toz cevizi, tuzu ve karabiberi pancarla karıştırın.
  5. Mayonezle tamamlayın: karışımın üzerine mayonezi ekleyerek uygunca harmanlayın.
  6. Servis: salatayı servis tabağına alın ve üzerine ekstra ceviz serperek sunumunuzu tamamlayın.
  7. Bu tanım, bilhassa et yemeklerinin yanında garnitür olarak ya da hafif bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir.

Kırmızı Pancar Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Güveçte Kebab Tadında Sebzeli Köfte
Tam Ölçülü Altın Pankek Tarifi
Sebzeli Muffin
Soğan Pidesi (Muhacir Böreği)
Yumuşacık Patatesli Rulo Poğaça
Ferrero Rocher (Kahvelerinizin Yanına Çok Yakışacak Herkes Hazır Sanacak)
Hdabla | © 2025 |