Kırmızı Meyvelerle Browni
Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 150 gram tereyağ ( yarısı tuzlu, yarısı tuzsuz)
- 200 gram bitter çikolata
- 1 su bardağı un ( 150 ml)
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilin
- Kırmızı meyveler ( vişne, böğürtlen, ahududu)
- Beyaz çikolata
Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak tereyağını eritiyoruz ve içine bitter çikolatayı ekliyoruz. Ben birazcık da fıstık ezmesi koydum.
- Ayrı bir kapta yumurtalarımızı ve şekeri bızzzlıyoruz.
- Yumurta ve şekeri güzelce bızzzzladıktan sonra unumuzu ve vanilinimizi ekliyoruz. Bu adımda mikser kullanmıyoruz! silikon bir kaşık yardımıyla pürüzsüz kıvam olana kadar karıştırıyoruz.
- Tereyağında eriyen çikolatamızın birinci sıcaklığı geçtikten sonra un karışımımızın içine döküyoruz. Ve tekrar silikon bir kaşık yardımıyla karıştırıyoruz.
- Borcama yağlı kağıt seriyoruz. 280mm*280mm ölçüsünde bir borcam kullandım ben.
- Şimdi eksiksiz karışımımızı borcama döküp üzerine kırmızı meyvelerimizi ve beyaz çikolata kesimlerini ekliyoruz.
- Önceden ısıttığımız fırınımız ile buluşuyoruzzz. Alt ve üst seçeneğinde orta kısmında pişirmek kıymetli. 170 dereceye 40 dk ayarlıyoruz. Artık bekleme zamanısıııııı 👯♀️.
Not : canımlar fırın ayarınız farklı olabilir o yüzden denetim etmeniz yeterli olur 👌🏻.
Kırmızı Meyvelerle Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








