Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep

Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı keten tohumu
- Yaklaşık 1 çay bardağı su
- Çok az tuz
Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Keten tohumunu blenderdan geçirelim.
- Suyumuzu kaynatalım ve tüm materyalleri bir küçük sos tenceresinde daima karıştırıp hamur toparlana kadar kısık ateşte karıştıralım.
- Mutfek tezgahının üzerine yağlı kağıdı serip üzerine hamuru koyalım.
- Daha sonra üzerine de yağlı kağıt serip oklava ile açalım ve bir kalıp yardımıyla kesip tavada gerili önlü pişirelim. İşte bu kadar afiyet olsun :).
Not: sağlıklı ve hakikat beslenmeye dair bilgi, değerli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).
Keten Tohumlu Glutensiz Lavaş / Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









