Kereviz Mezesi

Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 adet kereviz
  • 1 adet yeşil elma
  • 1 adet portakal
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • Yarım portakal suyu

Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kerevizlerimizi ve yeşil elmamızın kabuklarını soyup rendeleyelim.
  2. Hepsini bir kaseye alalım ,arkasından yoğurt,tuz ve ben yarım portakal suyuda eklendim tanımıma daha fresh bir tat veriyor ve tuz ekleyim hepsini karıştıralım.
  3. Portakalımızı dilimleyip üzerine yaptığımız mezemizi koyalım ,en sonn üzerine ceviz koydum ben siz dere otuda koyabilirsiniz.

Mezemiz hazır afiyet şifa olsun şimdiden:) benim üzere kereviz sevmeyenler bence denenir bir tanım :).

Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sufle Bardak Tatlısı Tarifi
Meyveli Cupcake
Akşam Yemeği Menüsü
Chocolate Chip Cookie
Pratik Tavada Makarna Böreği
Zeytinli Açma Tarifi
Hdabla | © 2025 |