Kereviz Mezesi

Kereviz Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 adet kereviz
  • 1 adet yeşil elma
  • 1 adet portakal
  • 4 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • Yarım portakal suyu

Kereviz Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kerevizlerimizi ve yeşil elmamızın kabuklarını soyup rendeleyelim.
  2. Hepsini bir kaseye alalım ,arkasından yoğurt,tuz ve ben yarım portakal suyuda eklendim tanımıma daha fresh bir tat veriyor ve tuz ekleyim hepsini karıştıralım.
  3. Portakalımızı dilimleyip üzerine yaptığımız mezemizi koyalım ,en sonn üzerine ceviz koydum ben siz dere otuda koyabilirsiniz.

Mezemiz hazır afiyet şifa olsun şimdiden:) benim üzere kereviz sevmeyenler bence denenir bir tanım :).

Kereviz Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Badem Çorbası (Osmanlı Mutfağı Düğün Çorbası)
Kahvaltılık Patates Salatası (Kolay Tarif)
Portakallı Kek (Kabuklu)
Kavala Kurabiyesi
Fırında Beşamel Soslu Mantarlı Et Güveç Tarifi | Lezzetli Ve Kolay (Videolu)
Tereyağlı Sucuklu Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet