Kereviz Çorbası

Kereviz Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • Yarım adet kereviz
  • Yarım tane kapya biber
  • 1 orta uzunluk havuç
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı ak biber ( ya da karabiber )
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1.5 litre su
  • 1 buz küpü kadar kemik suyu

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 dolu çay kaşığı toz biber

Kereviz Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeler doğranır yağ ve un ile birlikte kavrulduktan sonra üzerine suyu ve et suyu eklenir baharatlar eklenerek pişirilir.
  2. Sebzeler yumuşayınca blender ile pürüzsüz hale getirilir.
  3. Tereyağında biber yakılarak üzerine gezdirilir.

Kereviz Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dubai Çikolatalı Muhallebi
Orman Meyveli Tart Kek
Baileys Dondurma
Kıbrıs Tatlısını Bir De Böyle Deneyin
Avakadolu Muzlu Bebek Ara Öğün
Mantı Salatası
Hdabla | © 2024 |