Kendi Sosunda Makarna

Kendi Sosunda Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna
Sosu için;
- 2 adet kapya biber
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 1 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Pulbiber
- Kekik
- Tavuk bulyon
Kendi Sosunda Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yıkadığımız zerzevatları fırın tepsisine ikiye bölerek dizelim.
- Fırında yumuşayana kadar denetim ederek közleyelim.
- Közlenmiş materyallerimizi blender yardımı ile püre haline getirelim.
- Püremizi uygun bir tencereye alarak sıvı yağ ve salçamızıda ekleyip çok az kavuralım.
- İçerisine damak tadınıza nazaran tuz ve baharatlarını ekleyelim.
- Üzerine makarnayı ek edip üstü kapanana kadar su ekleyelim. Kâfi gelmezse ek su ekleyip pişirmeye devam edebilirsiniz.
- Kontrollü bir formda makarnalarımız yumuşayana kadar pişirelim. Daha sonra servise hazır. Deneyen herkese şimdiden afiyet olsun ♥️✨ (pişirdikten sonra fotoğraflamayı unuttum kusura bakmayın)
Kendi Sosunda Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


