Kedidili Tiramisu

Kedidili Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 paket kedi lisanı bisküvisi

Muhallebisi için:

  • 1 litre süt
  • 6 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 180 gram labne
  • 1 paket vanilin

Bisküvileri ıslatmak için:

  • 2 yemek kaşığı granül kahve yahut nescafe gold kahve
  • 2 su bardağı ılık su

Kedidili Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle muhallebi için labne ve vanilin hariç tüm gereçleri alıp ocakta pişiriyoruz.
  2. Ardından pişen muhallebiyi bir köşede ılıttıktan sonra labne ve vanilin ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Diğer köşede kedi lisanlarını ıslatıp bir kat yapıp akabinde muhallebi döküyoruz.
  4. İkinci katı tekrar yapıp muhallebi döküyoruz.
  5. Tatlımız soğuduktan sonra kakao ile kaplıyoruz. Sıcak dökmeyin formu hoş olmaz.

Kedidili Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Güllaç (Soğuk Baklava Tadında)
En Lezzetli Patates Arası Kıyma (Videolu)
Kavurmalı Kaşarlı Pide
Köfteli Kabak Sotesi (Suyunu Kendi Lezzetinden Alan Yemek)
Biberli Ekmek
Patates Kızartmalı Tavuk (Tek Tavada)
Hdabla | © 2024 |