Kedi Dilli Pasta

Kedi Lisanlı Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 2.5 paket kedidili

Islatmak için;

  • 1.5 -2 su bardağı süt

Kreması için;

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı labne

Arası için;

  • Muz ve çilek

Üst taban için ;

  • 1 yada 1.5 paket krema
  • 200 gram beyaz çikolata

Kedi Lisanlı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kreması için (vanilya hariç )tüm gereçleri bir tencereye alıp yoğunlaşana kadar pişiriyoruz.
  2. Koyulaşınca vanilya ekleyip altını kapatıyoruz.
  3. Üzerini değecek formda streç sinemayla kapatıyoruz.
  4. Soğumaya bırakıyoruz 📌.
  5. Krema ılıdıktan sonra 2 yemek kaşığı labne ekleyip en az 5 dakika mikserle pürüzsüz olana kadar çırpıyoruz.
  6. Meyvelerimizi küçük küçük doğrayıp hazırlıyoruz.
  7. Kedillerini süt ile ıslatıp borcama diziyoruz.
  8. Üzerine krema yarısını döküp meyveleri döküyoruz.
  9. Tekrar kalan krema döküyoruz.
  10. Son olarak 1 paket kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıtın,kapatın beyaz çikolatayı ekleyin ,karıştırarak eritin.
  11. Tatlımızın üzerine dökün bir gece buzdolabında bekletin 🤗.

Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun 💕.

Kedi Lisanlı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tadına Doyum Olmayan Tuzlu Kurabiye
Haşhaşlı Çörek Tarifi (13-15 Adet)
Sebzeli Şehriye Pilavı
Tavuk Sote
Kakaolu Gelin Pastası
El Açması Börek
Hdabla | © 2025 |