Kebap Tarifi

Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • 2 tane soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 1 çay bardağından bir parmak eksik sulu yağ
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Kırmızı toz biber
  • Kimyon
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Kekik
  • Tuz

Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymamızı yoğuracağımız kabımıza alıyoruz.
  2. Soğanı ve sarımsağı rendeliyoruz.
  3. Kapya ,yeşil biber rendeliyoruz.
  4. Tüm materyalleri kıymamızın üzerine koyup güzelce yoğuruyoruz.
  5. Yoğurdumuz kıymayı tepsimize alıp düzeltiyoruz ve fırınlıyoruz.
  6. Fırınımızı 250 derecede 45 dakikada pişiriyoruz. Lakin siz fırın ayarınıza nazaran bunu belirleyebilirsiniz. Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası (Videolu)
Etsiz Yumurtalı Çiğköfte (El Yoğurması)
Karamelli Etimek Tatlısı
Soğuk Çorba
Karnabahar Kızartması
Başamel Soslu Kuşkonmaz Ve Makarna
Hdabla | © 2025 |