Kebap Tarifi
Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo kıyma
- 2 tane soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 adet kapya biber
- 3 adet yeşil biber
- 1 çay bardağından bir parmak eksik sulu yağ
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Kırmızı toz biber
- Kimyon
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- Tuz
Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymamızı yoğuracağımız kabımıza alıyoruz.
- Soğanı ve sarımsağı rendeliyoruz.
- Kapya ,yeşil biber rendeliyoruz.
- Tüm materyalleri kıymamızın üzerine koyup güzelce yoğuruyoruz.
- Yoğurdumuz kıymayı tepsimize alıp düzeltiyoruz ve fırınlıyoruz.
- Fırınımızı 250 derecede 45 dakikada pişiriyoruz. Lakin siz fırın ayarınıza nazaran bunu belirleyebilirsiniz. Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











