Kcf Çıtır Tavuk

Kcf Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 650 gram tavuk göğüs
- 1 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2 adet yumurta
- 1 çay kaşığı karbonat
- 1 çay kaşığı köri
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Kcf Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü julyen biçiminde doğrayın.
- Yoğurt, un, yumurta, su ,nişasta ve baharatları koyup doğradığımız göğüsleri de ekleyip karıştırın ve buz dolabında 1 saat dinlendirin .
- Ayrı bir kapta un ve 2 kaşık nişastayı karıştırın ve sostaki tavuğu una bandırın.
- Kızgın yağda pişirelim afiyet olsun.
Kcf Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

