Kayısılı Muhallebi (6+ Ay)

Kayısılı Muhallebi (6+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 gün kurusu kayısı
  • 1 su bardağı su (kayısıları haşlamak için)
  • 1 tatlı kaşığı irmik
  • 1 çay bardağı içme suyu
  • 1 ceviz

Kayısılı Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Gün kurusu kayısılarımızı buharda yahut suda haşlayalım. Haşlandıktan sonra çatal yardımı ile ezelim.
  2. İrmik ve suyumuzu tencereye alalım ve karıştırarak pişirelim.
  3. Pişen muhallebimizin üzerine kayısımızı ekleyerek 1 dk karıştırarak pişirelim.
  4. Pişen muhallebimizi kasemize alalım, üzerine rendelediğimiz cevizimizi ekleyelim. Miniklere afiyet olsun. 💙.

Kayısılı Muhallebi (6+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hazır Yufkadan peynirli Çıtır Çıtır Sarıyer Böreği
Puf Puf Saç Örgüsü Poğaça
Ördek Yumurta Ve Avakado Soslu Ekmek
Atom Kurabiye (İncir Dolgulu)
Patates Oturtma (Patatesi Kızartmıyoruz Çok Pratik)
San Sebastian Cheesecake
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet