Kavrulmuş Erişte Salatası

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı erişte
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım konserve mısır
- 8-10 tane kornişon salatalık turşusu
- Yarım kırmızı biber
- 1 tutam dereotu
- Yarım limon
Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir tencereye zeytinyağını koyup erişteleri üzerine ekliyoruz.
- Güzelce rengi dönene kadar karıştırarak pişiriyoruz.
- Rengi dönmeye başlayınca suyunu ek edip kısık ateşte pişiriyoruz.
- Pişen eriştemizi yanda içini çekip soğumaya bırakıyoruz.
- Kornişon turşumuzu,kırmızı biberimizi ,dereotumuzu doğrayıp bir kaba alıyoruz.
- Ilıyan eriştemizi üzerine ekleyip limonu sıkıp güzelce karıştırıyoruz.
İşte bu kadar kolay. Afiyet olsun :).
Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


