Kavrulmuş Erişte Salatası

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı erişte
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım konserve mısır
  • 8-10 tane kornişon salatalık turşusu
  • Yarım kırmızı biber
  • 1 tutam dereotu
  • Yarım limon

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye zeytinyağını koyup erişteleri üzerine ekliyoruz.
  2. Güzelce rengi dönene kadar karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Rengi dönmeye başlayınca suyunu ek edip kısık ateşte pişiriyoruz.
  4. Pişen eriştemizi yanda içini çekip soğumaya bırakıyoruz.
  5. Kornişon turşumuzu,kırmızı biberimizi ,dereotumuzu doğrayıp bir kaba alıyoruz.
  6. Ilıyan eriştemizi üzerine ekleyip limonu sıkıp güzelce karıştırıyoruz.

İşte bu kadar kolay. Afiyet olsun :).

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Pizza Mısırlı
Sebzeli Tavuk Sote
Yeşil Mercimekli Yoğurtlu Çorba
Döküm Tavada İç Bonfile
El Açması Pırasalı Börek
Tavuk Kebabı Eşliğinde Sulu Nefis Pilav
Hdabla | © 2025 |