Kavrulmuş Erişte Salatası

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı erişte
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım konserve mısır
  • 8-10 tane kornişon salatalık turşusu
  • Yarım kırmızı biber
  • 1 tutam dereotu
  • Yarım limon

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir tencereye zeytinyağını koyup erişteleri üzerine ekliyoruz.
  2. Güzelce rengi dönene kadar karıştırarak pişiriyoruz.
  3. Rengi dönmeye başlayınca suyunu ek edip kısık ateşte pişiriyoruz.
  4. Pişen eriştemizi yanda içini çekip soğumaya bırakıyoruz.
  5. Kornişon turşumuzu,kırmızı biberimizi ,dereotumuzu doğrayıp bir kaba alıyoruz.
  6. Ilıyan eriştemizi üzerine ekleyip limonu sıkıp güzelce karıştırıyoruz.

İşte bu kadar kolay. Afiyet olsun :).

Kavrulmuş Erişte Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Mafiş
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kış Keki
Pamuk Poğaça
Tavuk Sote
Fırınlanmış Kıymalı Kabak Dolması (Videolu)
Yakut Renkli Ayva Tatlısı
Kremalı Mantar Çorbası
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.