Döküm Tavada İç Bonfile

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kg iç bonfile
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İç bonfilelere biraz tuz ve karabiber serpiştiriyoruz.
  2. Daha sonra döküm tavamızı kızgın ateşte ısıtıyoruz.
  3. Isınan tavaya iç bonfilemizi bırakıp 3 dk gerili önlü pişiriyoruz.
  4. Daha sonra dilediğiniz biçimde servis ediyoruz ( dikkatli pişirilmeli fazla duman çıkıyor ocak batabilir balkonda yapmak daha uygun olur).

Döküm Tavada İç Bonfile Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Enfes Muzlu Ekmek (Hem Kolay, Hem Lezzetli!)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fransız Ekmeği (French Bread Rolls)
Kayısılı Hurmalı Ara Öğün +6
Limonlu Yoğurt Tatlısı
Tiramisu
Tuzlu Pastane Kurabiyesi
Saten Kurabiye
Hdabla | © 2025 |