Katıklı Çorba

Katıklı Çorba Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kelkit şeker fasulye (kuru fasulye)
  • 1 su bardağı aşurelik buğday
  • 1,5 litre su
  • Tuz
  • 3 su bardağı yoğurt ve 1 su bardağı süzme yoğurt
  • İsteğe nazaran taze nane ve dereotu

Katıklı Çorba Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kelkit şeker fasulyesi ve aşurelik buğday evvelden haşlayıp pişirmeye hazır hale getirilecek.
  2. Daha sonra iki gereç tıpkı tencereye alınacak ve 1,5 lt su ekleyip kaynatalım. Çorbamız kıvam alana kadar pişirelim.
  3. Ilıyan çorbaya yoğurdu ve süzme yoğurdu çırparak çorbamıza karıştıralım. Doğranan nane ve dereotunuda karıştırıp servise hazır hale getirelim.

Afiyet olsun. 🫘🍽🥣🌸.

Katıklı Çorba Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahmacun Yanı Yeşillik Tabağı
Nohut Tava (Videolu)
Fındıklı Kurabiye
Un Helvası (Orijinal)
Zeytinyağlı Pancar
Pancarlı Kuskus Salatası
Hdabla | © 2025 |