Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı

Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için gereçler:

  • 3 kutu krema
  • 3 paket krema sertleştirici
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşıĝı toz şeker
  • 1 paket mascarpone

Arasına ve üzerine:

  • 1 paket lotus/ bastogne kurabiye
  • Yarım kavanoz lotus krema

Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak kremasını hazırlıyoruz: kremaları derin bir kaba alıyoruz ve üzerine kurabiye ve krema hariç bütün gereçleri ekleyip sert bir kıvam alana kadar çırpıyoruz.
  2. Kremayı kullanana kadar buzdolabında bekletin, soğuk olsun.
  3. Sonra kurabiyeleri robotta çekiyoruz.
  4. Kremayı benmari tarzı eritiyoruz.
  5. Dondurma kaseleri kullandım ben, siz dilerseniz farkli kaselerde yapabilirsiniz.
  6. Sırasıyla birinci çekilmiş kurabiye, sonrasında krema (ben krema torbası ile yaptım), ve daha sonra eritilmiş lotus krema ekliyoruz. Bu süreci materyaller bitene kadar tekrarlıyoruz.
  7. Tatlılarımızı buzdolabında soğumaya bırakıyoruz.
    Deneyecek olanlara afiyet olsun.

Kaşık Kaşık Yenilen Lotus Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Perde Pilavı (Sofralarınıza Çok Yakışacak)
Kabaklı Yulaf Omlet
Sütlü İrmik Tatlısı
Enfes Hatay Usulü Dürüm
Portakallı Kek
Sütlü Taze Soğan Kavurması
Hdabla | © 2025 |