Kaşık Dökmesi

Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım fincan sıvı yağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • Tuz
  • Peynir
  • Maydanoz
  • Kapya biber
  • 1.5-2 çay bardağı un

Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta, yoğurt, sıvı yağı ve kabartma tozunu uygun bir kapta çırpalım.
  2. Üzerine ince doğranmış kapya biber ve maydanoz, ufalanmış peynir ekleyelim ve karıştıralım.
  3. Unu denetimli bir biçimde ekleyip karıştıralım.
  4. Az yağlı tavada gerili önlü pişirelim. Afiyet olsun!.

Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

30 Kişilik Yaş Pasta
Süt Helvası
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Acıbadem Kurabiyesi
Belen Tava
Diyet Sebze Sote
Hdabla | © 2025 |