Kaşık Dökmesi
Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı yoğurt
- Yarım fincan sıvı yağı
- 1 paket kabartma tozu
- Tuz
- Peynir
- Maydanoz
- Kapya biber
- 1.5-2 çay bardağı un
Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta, yoğurt, sıvı yağı ve kabartma tozunu uygun bir kapta çırpalım.
- Üzerine ince doğranmış kapya biber ve maydanoz, ufalanmış peynir ekleyelim ve karıştıralım.
- Unu denetimli bir biçimde ekleyip karıştıralım.
- Az yağlı tavada gerili önlü pişirelim. Afiyet olsun!.
Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







