Kasap Köfte
Kasap Köfte Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo kıyma
- 1 su bardağı galeta unu
- 2 adet kuru soğan
- 1 çay bardağı su
- 2 tatlı kaşığı tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Toz biber
- 1 çay kaşığı karbonat
Kasap Köfte Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuru soğanları rondodan geçirelim.
- Bütün materyalleri bir kaba alıp düzgünce yoğuralım.
- Ceviz büyüklüğünde modüller alıp elimizde yuvarlayıp yassılaştıralım.
- Tepsiye dizip dolapta 2 saat kadar bekletelim.
- Daha sonra ister ızgara ,veya ızgara tavada yada çok az yağda kızartalım.
Kasap Köfte Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










